URCA ACUM LA VOLANUL NOULUI KUGA, ACUM LA 18.000€*


Daca unde altii vad obstacole, tu vezi oportunitati, e timpul sa iti iei o masina pe masura. Un SUV nou, puternic si inteligent, care te ajuta sa traversezi jungla urbana si sa te bucuri cu adevarat de drumurile lungi.

In noul Ford Kuga, ai in sfarsit un partener care se ridica la inaltimea ambitiilor tale. Aspectul sau modern si impunator se imbina firesc cu cele mai noi tehnologii Ford, ce garanteaza performanta si eficienta la cele mai inalte standarde.

Tot ce iti poti dori de la un SUV, in materie de confort si siguranta, Kuga are deja: pilot automat cu sistem de ajustare a limitei de viteza, sistem Ford MyKey si buton de pornire Ford Power, sistem Ford Easy Fuel, sistem de protectie la rasturnare, sistem de control avansat al cuplului motor (Torque Vectoring Control), sistem de control avansat in viraje si 7 airbaguri.

Iar scaunele din fata sport, volanul si schimbatorul de viteze imbracate in piele, precum si geamurile actionate electric cu functia “shot up/down”, iti vor spori cu siguranta placerea de a conduce.

Acum poti achizitiona prin programul Rabla noul Ford Kuga la numai 18.000€*, TVA inclus si pachetul optional Trend la 350 €*, TVA inclus:

• Jante aliaj 17”
• Aer conditionat automat cu reglare separata stanga/dreapta
• Radio CD cu MP3 ,8″ touchscreen, display central,
6 difuzoare, comenzi audio pe volan, BlueTooth/Voice
control (limba engleza), USB, SYNC Gen 3 cu sistem
de asistenta in caz de urgenta (112)

Pentru a face noul Kuga si mai accesibil, poti beneficia acum de finantare cu o dobanda speciala, de numai 1,99%!

Nu mai sta pe ganduri si inscrie-te la primul test drive! Transforma fiecare drum intr-o aventura urbana de zile mari!

 


Termeni si conditii: 

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Prezenta oferta financiara, tehnica si comerciala, se adreseaza exclusiv persoanelor fizice, este neangajanta avand caracter exemplificativ si aplicandu-se in masura in care programul Rabla e relansat/suplimentat financiar de catre autoritatile publice relevante. Informatiile financiare sunt emise de UniCredit Leasing Corporation IFN pentru modelul Ford Kuga Trend 2WD 1,5TDCi 120CP M6 in valoare de 18.000 Euro TVA inclus, avans 31% in valoare de 5.580,01 Euro pe 60 luni (TVA inclus): rata anuala a dobanzii (variabila) 1,99%, comision de analiza dosar 2,5% din pretul masinii (450,00 Euro TVA inclus), comision lunar de administrare 0,05% (6,21 Euro TVA inclus), valoarea ratei lunare 220,64 Euro TVA inclus, valoarea totala platibila 19.549,55 Euro, TVA inclus, DAE 4,69%. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO. Unitatile sunt disponibile in limitele stocului, campania fiind valabila pana la 31 Septembrie 2017.

Campania este supusa unor termeni si conditii si se adreseaza exclusiv persoanelor fizice. Este valabila in limita stocului disponibil la dealerii participanti la program, pentru modelul Kuga Trend 2WD1,5 TDCi 120CP M6. Informatiile prezentate sunt obtinute dupa includerea cumulative a: 1. contravalorii suportului acordat de Ford Romania prin programul Ford ECOBONUS; 2. contributiei dealerilor participanti la acest program; 3. o contravaloare estimata a tichetului valoric rabla de 6.500 lei. Pachetele de echipare prezentate nu includ echipamente, accesorii sau dotari optionale, altele decat cele enumerate. Consumul mixt masurat in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (e.g Directiva Europeana nr. 715/2007): 4,4 l/100 km, emisii CO2 (g/km): 115, valoare masurata in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.